Gaan eten Rotterdam

20 sep: Mooncake op Djemaa el Fna ☆

10 september 2019
Share

Vrijdag 20 sep vind je me op een podium bij Djemaa el Fna – Eetplein Rotterdam ! Komen jullie langs? Het wordt vet met allerlei optredens en overal eetkraampjes…Meer info vind je hier.

“Jonneke de Zeeuw, beter bekend als Mooncake, is een van de bekendste foodbloggers van Nederland. Voor deze droombaan reist ze stad en land af op zoek naar het lekkerste uit de nieuwe Nederlandse eetcultuur. Marokko voelt voor haar als een tweede thuis, ze kent haar harcha, msemen en khobz. Ze huilt met ons mee bij de zoveelste rare hummussmaak in het supermarktschap (chocolade, echt?). In haar blogs en vlogs vertelt ze je ook waar je de lekkerste Ghanese jollof rice of Syrische kibbeh haalt. Op het Culinair Podium gaan we het onder andere hebben over de culinaire schatten van Rotterdam, en die van de Djemaa markt in het bijzonder.”

Tags
RELATED POSTS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Mooncake is door een vakjury verkozen tot Foodblogger vh jaar en heeft onlangs haar eerste boek gelanceerd. Ontdekt culinaire verborgen pareltjes in Nederland & verder weg én deelt recepten + ander eetbaar vermaak.

ConvertKit Form