Geen categorie

Smaakmakers podcast: Mooncake over de Nieuwe Nederlandse eetcultuur!

30 augustus 2019
Share

Deze zomer maakte ik een podcast samen met Zegert van der Linde van Smaakmakers; sowieso een overheerlijke reeks die lekker wegluistert in de auto, voor het slapengaan of, toptip: tijdens het eten. Dubbel plezier! We spraken over wonen in het Midden-Oosten, de nieuwe Nederlandse eetcultuur, echte granaatappelmelasse, kubbeh en sabich.

Je luistert de podcast hieronder:

 

Smaakmakers is ook te beluisteren via iTunes en Spotify

Tags
RELATED POSTS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Mooncake is door een vakjury verkozen tot Foodblogger vh jaar en heeft onlangs haar eerste boek gelanceerd. Ontdekt culinaire verborgen pareltjes in Nederland & verder weg én deelt recepten + ander eetbaar vermaak.

ConvertKit Form